top of page

COACHING

Naast mijn werk als architect in de praktijk geef ik al jaren les in het architectuur onderwijs, voornamelijk in Rotterdam. 

Regelmatig kom ik daarin jonge professionals tegen die moeite hebben om hun ontwerpen te presenteren. Vanuit mijn betrokkenheid bij de studenten en het waarnemen van hun hindernissen en blokkades ben ik gaan coachen op het geven van presentaties.

 

Daarvoor gebruik ik verschillende ingrediënten en methodes. Deze komen voort uit mijn eigen reis en wat ik onderweg gevonden heb. Presenteren kun je leren. Na 25 jaar in het architectenvak heb ik me het presenteren eigen gemaakt. Met vallen en opstaan, net als iedereen. 

 

Door mijn lang gekoesterde wens om weer te gaan zingen om te zetten in werkelijkheid kwam ik in aanraking met Elisabeth Simonian, mijn zangjuf & vocal coach. Zij leerde me gebruik te maken van mijn hele lichaam als klankkast, steun te zoeken in mijn lijf en waar mijn stem vandaan komt en hoeveel ruimte zij in mag nemen. Belangrijke ingrediënten voor iedereen die wil presenteren. Na mijn eigen valkuilen te hebben leren zien in mijn reis naar mijn hart, heb ik bij Phoenix Opleidingen een aantal opleidingen en workshops gedaan. Vanuit die invalshoek maak ik gebruik van Systemisch Werken en Emotioneel Lichaamswerk. In het najaar van 2015 ga ik me verder verdiepen door de vervolgopleiding Maskermaker te doen.

 

Het werken met mensen krijg ik energie van. Stuur me een mail, dan maken we een afspraak en stellen we samen een programma op voor jouw persoonlijke pad. Ik prijs mij gelukkig dat ik op deze momenten de gids mag zijn.

 

 

 

Maartje Lammers

bottom of page